Harma Ebbens-Beijert: Praktijk voor Wellness & Spirituele consulten

Tarotkaart-legging, Engelenkaart-legging, fotolezen, pendelen, reikibehandelingen.

Wellness: Access BARS®, handdrukpuntmassage, gezichtmassage & workshops

 

 

Wat is Reiki?

Reiki is een methode waarbij universele energie wordt gebruikt om het welzijn van uw huisdier te bevorderen. Wij richten ons op de traditionele Usui-Reiki, ook bekend als Usui Shiki Ryoho. Dit is een eenvoudig, directe toepasbare vorm van heling. Door een zachte aanrakingstechniek komen geest en lichaam van uw huisdier tot rust en in balans. Reiki-heling is gebaseerd op de gebruikmaking van universele levensenergie, die volgens reiki-aanhangers deel uitmaakt van alles en iedereen.

Wat kan Reiki NIET?

Reiki is geen medicijn in de zin van de westerse geneeskunst. Reiki helpt het lichaam op haar manier beter te worden.
Reiki kan niet gestuurd worden door degene die Reiki geeft, het kan je dus geestelijk niet manipuleren noch ten goede noch ten kwade. Alles wat gebeurt is de wil van het lichaam en de geest.

Voor wie is Reiki?

Eigenlijk is Reiki voor dier! Reiki doet altijd datgene wat uw dier op dat moment nodig hebt!

Reiki is geen vervanging van een dierenarts, wel een sterk ondersteunende aanvulling daarop!

 

Vanaf 1 maart 2021

Is het mogelijk om bij bij Master Harma een cursus Reiki gaan volgen om zo meer te leren over het geven en ontvangen van Reiki voor eigen gebruik

Inwijdingen in Reiki zijn een belangrijk onderdeel van een Reiki cursus. Deze inwijding kan een belangrijk punt in jouw leven zijn. Het is een mooie symboliek van het opschonen van jouw kanalen die ervoor zorgen dat de levensenergie weer vrij kan stomen.  Hoe bewuster je de stap maakt, hoe krachtiger het effect van de energie.

Een goede begeleiding van de inwijdende Reiki-master is daarbij erg belangrijk. Je kan een cursus doen voor Reiki 1, Reiki 2 en Reiki Master.

Zie tarieven.

 

 

 

 

 

 

Tarotkaart-legging, Engelenkaart-legging, fotolezen, reikibehandelingen. Wellness: Access BARS®, handdrukpuntmassage & workshops